Unguent pentru regenerarea pielii dupa arsura

Promovarea acestei inventii la saloanele internationale de inventii o datorez Centrului de Formare Antreprenoriala si Transfer Tehnoligic (SC IPA CIFATT) Craiova, institutie acreditata pentru transfer tehnologic.

Institutia acreditata pentru transfer tehnoligic si inovare SC IPA CIFATT Craiova face urmatoarele aprecieri asupra inventiei:

Inventia prezinta o tehnologie revolutionara, cu un potential al pietei preconizat mare.

Multumesc pe aceasta cale Domnului Dr. Ing. GABRIEL VLADUT Director al SC IPA CIFATT Craiova, Domnisoarei Dr. Ing. GABRIELA CANURECI Consultant transfer tehnologic si inovare si Domnisoarei LAURA OLTEANU sociolog, pentru actiunea de transfer tehnologic a acestei inventii in Uniunea Europeana.

Brevetul de inventie numarul 123440 prezinta o tehnologie revolutionara pentru tratarea arsurii.

Vindecarea este sigura si cu costuri mici iar pielea regenerata are aspect normal.

Timpul de spitalizare petrecut de pacient este scurt, pentru arsurile mai mari de 30%, cand sansele de supravietuire sunt mici.

Aceasta tehnologie revolutionara pentru tratarea arsurii cu costuri mici este potrivita pentru spitalele cu profil de arsi si farmacii care pot distribui unguentul sub semantura de farmacist.
Mai mult, in vederea expoatarii inventiei cabinetele medicale private pot accesa fonduri europene pentru producerea si furnizarea unguentului la unitati sanitare mai mari adica spitale de pe teritoriul Romaniei.
Descrierea acestei inventii pentru care s-au acordat sapte medalii de aur la saloanele internationale poate fi utilizata ca baza de plecare pentru alte brevete ulterioare ce privesc amputarea de organ in accidente ( surpiza o constituie sangele caruia putem sa i atribuim o noua functie cea de regenerare de organe deteriorate sau amputate in acidente).

De asemenea, aceasta inventie poate fi utilizata in tratarea cancerului de piele. Aceasta crema ajuta la eliminarea celulelor canceroase, stimuland adecvat si continuu regenerarea naturala a pielii.

Urmare a acestui fapt caut colaboratori in vederea inregistrarii la OSIM Bucuresti, avand calitatea de solicitanti si inventatori ai cererii de brevet de inventie.

Inventia "Unguent destinat suprafetelor traumatizate prin arsura pentru regenerarea pielii" a fost distinsa cu Medalie de Argint si diploma la Expozitia Internationala de Inventii din China de la Suzhou 16-21.10.2008 si medalii de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva 18-20.04.2012., la Salonul de Inventii Nurenberg, Germania, la Salonul de Inventii Eureka, Bruxelle, Belgia cat si medali de aur din partea Republicii Moldova si Taiwan.

Principalul avantaj al inventiei este ca previne complicatiile grave, deoarece proteinele lezate prin arsura nu mai ajung in circulatia sanguina.

Complicatiile prin infectii secundare sunt date de faptul ca proteinele lezate prin arsura, in varianta clasica, se absorb si ajung in circulatia sanguina. Fiind toxice, afecteaza ficatul, rinichii si, mai ales, sistemul nervos.

De asemenea, sunt excluse complicatiile grave generate de arsura extinsa de la 30% pana la 80% din suprafata corpului cand de fapt nu mai este posibila aplicarea de autogrefe care genereaza plaga si necesita vindecare. Mai mult, unguentul aplicat pe toata suprafata previne dezhidratarea si pierderea de electroliti care constituie cauza complicatiilor urmate de deces.

Acum este momentul potrivit sa ajunga in spitalele din toata tara si in famarcii, deoarece exista acest brevet care o explica stiintific tinand cont si de descoperirile din cartea Biologie Celulara si Moleculara fara pompa ionica Na+ - K+.

La data de 28.11.2015 prin contract de licenta neexclusiv a fost transmis dreptul de brevet nr. 123440 farmaciei SC ESCULAP SRL in vederea exploatarii pe teritoriul Romaniei. Farmacia SC ESCULAP SRL are sediul in Craiova, Str. Aleea Hortensei, Nr. 2, Bl. 158D, Sc. 1, Ap. 3.

Incepand cu data de 1.01.2018 prin contract de licenta, doresc sa transmit dreptul de brevet nr.123440 tuturor spitalelor din fostele tari socialiste, Romaina, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Vietnam, etc. GRATUIT. Am in vedere ca sansele de supravietuire la suprafete de arsura mai mari de 30% sunt foarte mici.

Compozitia de unguent se intinde cu ajutorul unei spatule sterile, pe suprafete de panza alba de asemenea, sterila si se pastreaza la rece in conditii igienice; a fost testat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, pe voluntari, pe suprafete traumatizate de arsuri, la mai multe persoane, iar procentul de regenerare a pielii a fost de 100%.

Sunt redate in continuare concluziile acestor teste: s-a constatat ca opreste formarea cheagului trombocitar care include elementele figurative ale sangelui si expulzarea in exterior a serului, unguentul este bine tolerat de organism si nu produce efecte secundare, unguentul in calitate de corp strain cu actiune complexa stimuleaza adecvat si continuu regenerarea naturala a pielii prin declansarea fenomenului de diferentiere la elementele figurate ale sangelui.

Pe plan international se fac cercetari intense cu privire la procesul de regenerare a pielii dupa arsura sau de organe deteriorate sau amputate in acidente.

Scopul acestor cercetari este de dezvoltarea de strategii pentru medicina regenerativa in vederea inlocuiri de tesuturi si organe.

Factorii care controleaza dezvoltarea la nivelul citogenezei, histogenezei si organogenezei nu sunt cunoscuti pe plan international, dar se afla in schema generala a programelor genetice din cartea Biologie Celulara si Moleculara fara pompa ionica Na+ - K+, distinsa cu medalie de aur, al care autor sunt.

Prima Schema Generala a Programelor Genetice din lume ne permite formularea unor ipoteze pentru rezolvarea celei mai mari enigme - Diferentierea celulara.

Aceasta aduce clarificari importante privind mecanismele de Reglare Programata a Organogenezei si controlul adaptativ al sintezei si activitatii proteinelor.

Descoperirile mele sunt potential revolutionare pentru Stiinta Medicala si Medicina Regenerativa. Un exemplu se impune: pulpa unui deget de 1,5 cm a fost prinsa in elicea unui avion aeromodel. Degetul retezat nu s-a mai gasit. Timp de zece zile s-a pus un pic de praf pe degetul retezat si acesta a declansat procesul de regenerare.

Inventatorul pulberii de la Universitatea din Pittsburgh a obtinut acest praf prin decopertarea celulelor din mucoasa vezicii urinare de porc.

Cu acea ocazie s-a spus ca "noi nu suntem suficient de inteligenti pentru a afla cum se regenereaza un deget retezat", considerand ca tehnologia este potential revolutionara.

Remuneratia cuvenita va fi stabilita diferentiat si convenabil ambelor parti, nu mai mult de 25% din profit. Obiectivul oricarui contract de licenta este sa contribuie la productia si furnizarea unguentului la unitati sanitare si implicit la imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor care au suferit arsuri.

 

Unguent pentru Ulcer Varicos

Buzarnescu Flori - patent

Varicele sunt un fel de vase plesnite si constituie o afectiune grava si in general are aceasi cauza ca si arterosleroza, o alimentatie nenaturista si dezechilibrata.

Stilul nostru de viata, indepartat de natura si anume obisnuinta unei alimentatii nesanatoase si dezechilibrata constituie cauza majora a acestei boli.

Ce determina aparitia bolii ?

- statul indelung in picioare sau chiar pe scaun

- stilul de viata sedentar

- efort prea intens si indelungat

- dereglari hormonale (pubertate, menstruatie, sarcina, obezitate)

Metode de prevenire a bolii

Evita statul pelungit in picioare fara miscare, iar cand te asezi nu sta picior peste picior.

Odihneste-ti picioarele, din cand in cand, tinandu-le ridicate si facandu-le un masaj bland in sensul drenajului venos. Fa dusuri alternative cu apa rece si calda.

Moruat de sodiu

Solutie injectabila pentru varice de suprafata efectuata doar de medici specializati.

Actiune terapeutica

Iritant si sclerozant al peretilor venelor dupa care se dezvolta alte vase de sange.

Indicatii

Tratament pentru varice primitive superficiale, mici si mijlocii, inlocuieste cu success tratamentul chirurgical.

Doze si mod de administarare de catre medic

Injectii foarte lente, strict intravenous in venele varicoase, cate 0,5 5ml ( in functie de marimea venei ). Doza nu trebuie sa depaseasca 5 ml/zi si se repeat la interval de 7 zile.

Vindecarea definitiva a acestei boli depinde si de regimul alimentar cu suplimente care trebuie asociat.

Tratamentul naturist cu suplimente vindeca boala cand nu este prea tarziu.

Natura nu spune niciodata "este prea tarziu" asa ca nutritia are un cuvant greu de spus si merita sa incercati.

Varicele sunt foarte periculoase cand se pot rupe sau dau nastere la leziuni ulcerate, la suprafata pielii.

Ulcerul varicos, denumit si ulcerul de gamba este cel mai frecvent tip de ulcer de piele.

Acest tip de rana deschisa afecteaza in general persoanele mai in varsta si este mai frecventa la femei.

Crema pentru Ulcerul varicos

Crema aplicata pe rana deschisa este bine tolerata si nu produce efecte secundare.

Crema in calitate de corp strain, stimuleaza adecvat si continuu fenomenul de diferentiere celulara.

Fenomenul diferentierii este rezultatul unor modificari variante, secventiale de activare si represie prin reglaj genetic pe termen scurt si lung si precis coordonate din SIC si/sau SEC, fiind vorba si de posibilitatea unui tesut de a determina diferentierea altuia.

Activarea si represia genelor dispune de mecanisme variate si complexe de reglaj genetic prin fenomenul osmotic. Principalul avantaj al cremei este ca regenereaza pielea natural

Pretul de cumparare a unei cutii de crema este 10 lei.