Ficat gras si litiaza renala

Ficatul are doi lobi si arata ca doi copaci cu ramurile goale pe dinauntru. Acesta este un organ extrem de important in organism si are un rol esential in digestie si in asigurarea nutrientilor catre celulele corpului, dar si in detoxifiere, curata sangele de toxine, metale grele, virusi, paraziti, etc.

Daca ficatul nu mai functioneaza normal, toate celulele corpului nu vor mai primi o cantitate suficienta de nutrienti, nu vor elimina deseurile produse, toxinele si nu vor comunica la fel de bine cu sistemul nervos sau endocrin.

Chiar si daca numai 40% din ficat functioneaza normal, analizele pot iesi bune. Dar, apar tot felul de boli in organism. In prima faza, apar probleme in celelalte organe de excretie (rinichi, piele, plamani) care se confrunta cu un surplus de toxine, pe care nu le poate elmina ficatul. Apoi, apar probleme complexe in organism care sunt legate fie de depozitarea aiurea a diferitelor toxine sau produse metabolice, fie de lipsa alimentarii cu nutrienti a celulelor sau organelor.

Ficatul gras genereaza boli la distanta cum ar fi diabetul zaharat, tocmai din lipsa de spatiu pentru depozitarea glicogenului. Asta este cauza pentru care diabetul nu poate fi vindecat.

Acum, o mare parte din nutrienti ce sosesc din mancarea procesata, o constituie cristalele de colesterol. Colesterolul bun, este un element de baza in constitutia tuturor tesuturilor. Dar, colesterolul in exces este procesat de ficat, din sange si eliminat prin canalele biliare.

Numai ca aceste cristale de colesterol, au tendinta sa se lipeasca unele de altele, mai ales ca bila este ca un gel uleios. Astfel ca formeaza mici pietricele, care in timp atrag tot mai multe alte cristale de colesterol si se maresc.

Majoritatea pietrelor si pietricelelor din ficat sunt compuse din colesterol, o substanta care este prezenta in majoritatea organelor si muschilor, de aceea este imposibil de detectat la ecograf. La un moment dat, aceste formatiuni incep sa blocheze canalele biliare, intai pe cele mai mici si apoi pe cele mai mari, putand chiar sa blocheze un intreg lob al ficatului. Ficatul se poate mari cu pana la 5-10 cm in acest fel. In timp, la aceste formatiuni grase adera metale grele, calciu, diverse saruri, si se calcifiaza. Abia atunci sunt observabile la ecograf.

In momentul in care ficatul e aproape plin de pietre, incep sa mai cada din ele si acestea ajung la fiere. Numai ca aici, din cauza dimensiunilor canalul biliar se poate bloca. Apoi apar durerile in partea dreapta, in capul pieptului. Ele sunt de multe ori confundate cu durerile de stomac, deoarece apar imediat dupa masa.

Daca piatra se blocheaza total, bila nu mai poate iesi, aceasta ajunge in sange si omul se ingalbeneste (face icter).Canalul biliar comun chiar inainte sa iasa in intestinul subtire, se uneste cu canalul de eliminare a acizilor din pancreas. Daca piatra se blocheaza aici nici acizii pancreatici nu pot fi eliminatti din pancreas si se ajunge la pancreatita, care este o afectiune foarte grava. Oricum, in ambele afectiuni, durerea este atat de mare, si de acuta ca nu se poate sta acasa. Este o urgenta si medicina are un singur remediu - operatia.

Astfel de pietre pot fi eliminate usor si rapid fara operatie, daca se dilata canalul biliar comun. Mai mult se elimina si pietrele din ficat. La ficatul gras sau marit se stie ca nu exista nicio solutie.

Vindecarea este sigura si la indemana oricui daca doriti sa aplicati un tratament naturist pe care vi-l putem oferi la cerere impreuna cu toate explicatiile necesare.

LITIAZA RENALA

Litiaza renala, sau in limbaj popular Pietre la rinichi constituie o maladie ce afecteaza actualmente 3% din populatia mondiala.

Rinichii sunt alcatuiti, in principal dintr-un ansamblu de tubi uriniferi, unitatea lor structurala si functionala fiind nefronul. La om numai un rinichi poseda peste 1 milion de nefroni, suprafata totala a tubilor renali evaluandu-se la cca 8 m2 . O asemenea dezvoltare lasa sa se intrevada importanta schimburilor ce se desfasoara intre lichidul din afara acestor structuri adica sangele si cel din interiorul lor, urina provizorie, denumita astfel deoarece se transforma progresiv de-a lungul traseului sau catre vezica. Modificarile care survin in formarea ei sunt rezultatul a trei procese fundamentale, si anume filtrarea glomerulara, reabsorbtia si secretia tubulara. Prima etapa se desfasoara in segmentul proximal au tubului urinifer, la nivelul unei retele de capilare, glomerulul lui Malpighi. In urina primitiva sau mai corect in filtratul glomerular, intalnindu-se toate componentele plasmei sangvine, cu exceptia proteinelor, care in conditii normale nu traverseaza acest filtru. Urmatoarele doua etape intervin in celelalte segmente ale tubului urinifer, ce indeplinesc deci o functie dubla. Pe de o parte, sunt reabsorbite atat unele dintre substantele care, datorita greutatii lor moleculare mici, au trecut prin filtrul glomerular - cazul glucozei, al ionilor de sodiu, calciu, potasiu, al ureei - cat si o mare cantitate de apa (80-85%), proces ce are ca rezultat concentrarea urinei prinitive si formarea celei definitive.

Pe de alta parte, tubul urinifer secreta diferite substante, mecanism cu rol deosebit de important in mentinerea echilibrului acido-bazic al urinei.

Pietrele se formeaza intotdeauna din saruri minerale aflate in urina. Calculii pot fi intalniti in intreg aparatul excretor, adica in rinichi, in uretere sau in vezica, si cu toate acestea aparitia lor are cauze diferite, majoritatea sunt de natura calcaroasa. Printre tulburarile imediat observate se numara hipercalciuria (40-75% din cazuri), in raport cu ansamblul calculilor, deci prea mult calciu in urina, hiperuricozuria (10%), exces de acid uric in urina, tendinta spre guta, hiperoxaluria (sub 5%), o cantitate sporita de oxalat in urina, hipocitraturia (5%) o lipsa de citrat in urina. Se stie ca un procent crescut de calciu in sange contribuie la formarea calculilor renali. Motivul acestei "abundente" exagerate o constituie diferitele boli si alimentatia nenaturista si dezechilibrata.

Dintr-un studiu recent reiese ca bauturile pe baza de suc de lamaie sunt excelente pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Limonada racoritoare si sanatoasa ne ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi cu conditia sa nu se adauge prea mult zahar. Acidul citric din lamaie este benefic pentru rinichi. Acesta se gaseste din abundenta in limonada si ajuta la dizolvarea cristalelor care se formeaza in rinichi. De altfel, este foarte important sa ne hidratam suficient, mai ales daca suntem predispusi la formarea calculilor renali, cauza care poate fi inlaturata si printr-o dieta alimentara. Limonada este bogata in vitaminele C si B, contine minerale precum Calciu, Fier, Mangan, Potasiu si este o mina de antioxidanti. De aceea este si un tonic general, ajuta la eliminarea toxinelor din corp si un bun srijin alaturi de o dieta adecvata care trebuie sa conduca la inlaturarea cauzei.

Reteta pentru CITRONADA 100% naturala si sanatoasa

- 2 lamai se storc bine si apoi se taie felii, se mixeaza la blender cu o portocala, se adauga totul in 2 litri de apa si se indulceste cu 3-4 lingurite de miere.
- se tine la frigider 4-5 ore sau se serveste cu gheata si frunze de menta.

Reteta cu seminte de lubenita

- se opreste samanta de la cateva lubenite dupa ce acestea s-au consumat.
- semintele de la o lubenita se macina si se fierb timp de 15 minute in 2 litri de apa. Aceasta cantitate ajunge pentru doua zile, iar in a 3-a zi trebuie sa se faca pauza. Procesul trebuie sa continue pana la eliminarea pietrelor. Semintele de pepene rosu sunt o sursa bogata de magneziu, calciu mangan, grasimi sanatoase si citrumina, care este esentiala in spargerea pietrelor.

Dieta alimentara se stabileste in functie de natura sarurilor minerale aflate in urina. Bolnavii care prezinta calcului de acid uric, spre exemplu, adesea ei declara ca mananca mari cantitati de carne, mezeluri, peste (acestea nefiind adevarata cauza a bolii) - regim alimentar bogat in purina, a carei degradare reclama o supraproductie de acid uric.

CURATATI-VA RINICHII

Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum se face asta? Este foarte simplu.

Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine. Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata- un litru- peste el si fierbeti timp de 10 minute. Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .

Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina. De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum. Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!

Alergia

Reactia modificat a organismului la diferite substante alimentare, medicamentoase, industriale sau biologice.

Reactile alergice sunt de tip anafilactic si se manisfesta fie sub forma generalizata a intregului organism (soc anafilactic), eczeme, astm, etc..

Reactia exagerata a sistemului imunitar reprezinta o combinare a anticorpilor cu antigenii si rezulta substante toxice in genul histaminei, care produce fenomene patologice uneori foarte grave, caracterizate prin frisoane, astm, diaree, edem, care pot duce la moarte.

Tratamentul naturist aplicat timp de 45 de zile normalizeaza reactiile sistemului imunitar de asa maniera incat sa neutralizeze sau sa elimine mai repede antigenul respectiv.

Ingrediente:
- 300 gr suc de morcov
- 90 gr sfecla rosie
- 20 gr castravete
- 10 gr pastarnac
- 2 mere acre mari.

DIMINEATA PE STOMACUL GOL

Rezultatele trebuie stabilizate consumand mai multe alimente in forma lor naturala. Alimentatia zilnica trebuie sa fie bogata in hidrati de carbon si saraca in proteine, lucru care asigura o functionare normala a corpului.

Renumeratia cuvenita va fi stabilita diferentiat si convenabil ambelor parti.

Remediul pentru vederea oculara

Oftalmologul Madalin Ungureanu in cercetarile dansului sustine ca vederea se poate restabili pana la un nivel de 95-100% cu componente naturale ( remediu uitat la ora actuala).

Potrivit oamenilor de stiinta in 87% din cazurile de deteriorare a vederii va permite sa va intoarceti la vederea naturala in procent de aproape 100% cu componente naturale si o dieta alimentara cat mai naturala (fara procesare termica).

Compozitia medicamentului:

-Morcovii previn cheratinizarea pielii cat si neadaptarea la intuneric. Protejeaza celulele cauzele de speciile reactive ale oxigenului.

-Frunzele de afine - Promoveaza o nutritie mai buna cu oxigen a organelor vizuale.

Intareste vederea si mareste acuitatea vederii datorita procianurilor si bioflovonoidelor, care protejeaza membranele veselor de sange si ale capilarelor. Imbunatateste microcirculatia sangelui care este desebit de importanta pentru cristalinul ochiuliui si al retinei.

-Fructele de afine - accelereaza regenerarea rodopsinei si activeaza enzimele retiniene sub influenta extractului de afine. Imbunatateste vederea nocturna, reduce riscul dezvoltarii distrofiei retiniene si accelereaza procesul de restabilire a vederii dupa un stres vizual prelungit. (calculator, televizor) etc.